Over Beauty by Diana

Diana bezig met een behandeling
Diana bezig met een behandeling

“Bij mij ben je in goede handen als het gaat om een verzorgde en professionele uitstraling”

Diana

DE SALON

De Salon van Beauty by Diana is een goed verzorgd en keurig ingerichte salon waar u met persoonlijk aandacht wordt behandeld.
De nagelsalon is voorzien van een ergonomische nageltafel met fijnstof afzuiging. Het inademen van fijnstof wordt op deze manier zoveel mogelijk voorkomen. Ik volg regelmatig bijscholingscursussen en workshops.

Er zijn tal van mogelijkheden om tot een mooi resultaat te komen. Je bent van harte welkom in mijn sfeervolle salon. De salon is achter het huis, je kunt voor de deur van de salon parkeren. De koffie of thee staat voor je klaar, om heerlijk te genieten en relaxen van de behandeling. In de salon wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Ook ’s avonds en op zaterdag.

Welke behandeling voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels, maar ook uw “Lifestyle” is van invloed. Tijdens de eerste afspraak bepaalt u samen met mij, voor welke behandeling u in aanmerking komt. Een set nagels vergt regelmatig onderhoud. Hygiëne is zeer belangrijk, daarom wordt u behandeld met een persoonlijke vijlenset, die uiteraard alleen voor u gebruikt wordt.