Acrylnagels

Acrylnagels

HET ZETTEN VAN ACRYLNAGELS

Bij ons kunt u terecht voor acrylnagels, naast gellak bieden we u ook acrylnagels als mogelijkheid. De acrylnagels worden veelal gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Alvorens de acrylnagels worden gezet worden uw handen gedesinfecteerd, de nagelriemen worden teruggeduwd en uw nagels lichtjes gevijld voor een betere hechting van de basis voor de acrylnagels. Vervolgens heeft u de keuze tussen “tips” of een verwijderbaar sjabloon als verlenging voor uw nagels. Als de verlenging is aangebracht, wordt de acryl netjes op uw nagels in de juiste vorm geboetseerd. De acryl hard vervolgens uit, zodra de acryl voldoende droog is worden je nagels gevijld en gepolijst.

VOORDELEN VAN ACRYLNAGELS

Acrylnagels zijn enorm stevig.
Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. 
Kunnen een lange tijd gedragen worden.

NADELEN VAN ACRYLNAGELS

Door de harde materie op de nagels, worden acrylnagels vaak ervaren als dik.
Doordat de acrylnagel niet flexibel is en dus niet meebuigt, kan bij zwaar stoten de nagel ombuigen en lelijke breuken vertonen. Dit is natuurlijk uitzonderlijk.
Acrylnagels hebben weinig glans. Extra nagellak is een must om ze te doen glanzen.
Het aanbrengen van acrylnagels brengt penetrante chemische geuren met zich mee. Dit wordt doorgaans als onaangenaam ervaren.

WAT IS DE BESTE KEUZE?

Onze voorkeur gaat uit naar gelnagels. Ze zien er niet enkel natuurlijker uit, ze voelen ook natuurlijker dan acrylnagels doordat ze flexibeler zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden met gelnagels iets uitgebreider dan bij acrylnagels.

PRIJZEN

Nieuwe set Acrylnagels naturel € 45,00
Nieuwe set Acrylnagels in kleur € 47,50
Acrylnagels opvullen naturel € 35,00
Acrylnagels opvullen in kleur € 37,50
Acrylnagels verwijderen zonder nabehandeling € 15,50
Nagelreparatie € 4,00