Spa Manicure

manicure

ZIJN UW HANDEN OOK ZO DROOG, RUW, SCHRAAL OF ZELFS PIJNLIJK? 

Dat kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, UV straling van de zon, zure regen, maar ook schoonmaakmiddelen drogen uw handen enorm uit. Droge, schrale en pijnlijke handen met zelfs soms kloven zijn het gevolg. Maar ook interne invloeden zorgen ervoor dat handen pijnlijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eczeem of reuma. Niet alleen zijn de handen pijnlijk, maar een van uw belangrijkste visitekaartjes ziet er onverzorgd uit.

DAAR IS WAT AAN TE DOEN! 
ONDERGA EENS EEN PARAFFINE-BEHANDELING!

Een weldaad, zeker in combinatie met Spa Manicure, voor uw handen. Maar ook zonder de spa manicure behandeling zijn uw handen weer voelbaar zacht en ontspannen. Allereerst worden uw handen met de weldadige producten van de Spa Manicure behandeld. Tijdens de Spa Manicure behandeling krijgt u een handbadje, worden uw handen gescrubt en krijgt u een heerlijk handmasker.

Ook uw nagels worden mooi in vorm gevijld en gepolijst. Na de spa manicure behandeling dompelt u uw handen in de warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine. Vervolgens worden uw handen afgesloten met plastic wegwerphandschoenen en verpakt in speciale isolerende warmte handschoenen. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen en de nagels! Na ongeveer 10 a 15 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine, van uw handen en polsen afgemasseerd.

Deze manicure geeft een facelift aan handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke winterhanden. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking.

Tevens worden uw handen beschermd tegen invloeden van buitenaf. Desgewenst worden uw nagels gevijld zoals u het wilt en gepolijst en/of gelakt in de kleur die u wenst. Een echte schoonheidsbehandeling voor uw handen! Alleen een paraffine behandeling is uiteraard ook mogelijk, het maximaal haalbare effect zal wel minder zijn.

PRIJZEN

Spa Manicure met Paraffinebad € 27,50