Spa Pedicure

pedicure

ZIJN UW VOETEN OOK ZO DROOG, RUW, SCHRAAL OF ZELFS PIJNLIJK? 

Dat kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, UV straling van de zon drogen uw voeten enorm uit. Droge, schrale en pijnlijke voeten met zelfs soms kloven zijn het gevolg. Maar ook interne invloeden zorgen ervoor dat voeten pijnlijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eczeem of reuma.

DAAR IS WAT AAN TE DOEN! ONDERGA EENS EEN PARAFFINEBEHANDELING!

Een weldaad, zeker in combinatie met Spa Pedicure, voor uw voeten. Maar ook zonder de Spa Pedicure behandeling zijn uw voeten weer voelbaar zacht en ontspannen. Allereerst worden uw voeten met de weldadige producten van de Spa Pedicure behandeld. Tijdens de Spa Pedicure behandeling krijgt u een voetbadje, worden uw voeten gescrubt en krijgt u een heerlijk voetenmasker.

Ook uw nagels worden mooi in vorm gevijld en gepolijst. Na de Spa Pedicure behandeling kunt u optioneel ook een Paraffine behandeling ondergaan, u dompelt uw voeten in de warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine. Vervolgens worden uw voeten afgesloten met plastic en verpakt in speciale isolerende warmte sokken. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de voeten en de nagels! Na ongeveer 10 à 15 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine, van uw voeten en enkels afgemasseerd.

Deze Pedicure geeft een facelift aan voeten, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke wintervoeten. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking.

Tevens worden uw voeten beschermd tegen invloeden van buitenaf. Desgewenst worden uw nagels gevijld zoals u het wilt en gepolijst en/of gelakt in de kleur die u wenst. Een echte schoonheidsbehandeling voor uw voeten! Alleen een paraffine behandeling is uiteraard ook mogelijk, het maximaal haalbare effect zal wel minder zijn.

PRIJZEN

Spa Pedicure De Luxe € 27,50

SPA Pedicure De Luxe incl gellak op de teennagels € 37,50
Spa Pedicure De Luxe met Paraffinebad € 32,50
Paraffinebad los € 7,50