Beauty by Diana

Tanden bleken

tanden bleken

TANDEN BLEKEN MET WHITE
100% VEILIG TANDEN BLEKEN & REINIGEN

Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tand blekende component WHITE en het contact met het LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenswerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan. A perfect smile van WHITE gegarandeerd.

WHITE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Pijnloos. Geen gevoeligheid. Geen peroxides. De duurzaamheid van de behandeling is 3 tot 6 maanden (afhankelijk van iedere persoonlijke hygiëne).

WERKEN IN ALLE VEILIGHEID

De producten waar mee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit.
Dit hangt van de leefwijze van de klant af. De tanden zullen bijvoorbeeld langer wit blijven als u geen thee, koffie of rode wijn drinkt en niet rookt. Als u witte tanden wilt blijven houden is het aangewezen om de behandeling 1 à 2 keer per jaar te herhalen.

GOOD TO KNOW

Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten, drinken of te roken.
LET OP: de eerste 48 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus, marinades)…

PRIJZEN

Tanden bleken basis 1x 20 min. € 40,00
Tanden bleken VIP 2x 20 min. € 60,00